Genomitiedon hyödyntäminen terveydenhuollossa -webinaari 28.9.
29. Elokuu 2017

Osana kansainvälistä Biotekniikan teemaviikkoa Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, Suomen Bioteollisuus ry sekä BluePrint Genetics lähettävät erityisesti lukiolaisille suunnatun verkkolähetyksen aiheesta ”Genomitiedon hyödyntäminen terveydenhuollossa”. Verkkolähetyksen sisältö on suunniteltu sopimaan osaksi lukion biologin valinnaiskurssia BI5 Biologian sovellukset, mutta sitä voi vapaasti seurata kaikki kiinnostuneet.

Aika: To 28.9.2017 klo 9.00-9.30

Paikka: Verkossa

Puolen tunnin verkkolähetyksen aikana tutustutaan BluePrint Geneticsin laboratorioon, kuullaan perustietoa genomitiedon hyödyntämisestä, näytetään geenitestauslaboratorion toimintaa sekä avataan mm. bioinfomatiikkaan ja geeniteknologiaan liittyvän ammattikunnan saloja. Lähetyksessä asiantuntijana ja puhujana toimii biologi ja BluePrint Geneticsin chief technology officer Samuel Myllykangas.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. Seuraa lähetystä osoitteessa https://tinyurl.com/genomitieto.

Ohjeita webinaarin seuraamiseen:

– Kirjaudu sisään lähetykseen (luokkasi kanssa) kirjoittamalla nimesi ”Enter as a Guest” -kenttään. Paina tämän jälkeen ”Enter room”. Odota hetki, että sinut hyväksytään mukaan.
– Verkkolähetyksessä näet ja kuulet reaaliaikaisesti puheenvuorot ja esitysmateriaalit. Tätä varten tarvitset kaiuttimet tai kuulokkeet.
– Lähetyksen aikana voit esittää kysymyksiä esiintyjille kirjoittamalla niitä chat-ikkunaan. Toivomme vilkasta keskustelua.
– Mikäli yhteydessä tuntuu olevan ongelmia, kannattaa niistä kirjoittaa myös chat-ikkunaan. Mikäli ongelmat jatkuvat, sulje lähetysikkuna ja kirjaudu uudelleen sisään.

Webinaarista tehdään myös lyhennetty tallenne, joka tulee nähtäville Asiantuntijaverkoston tallennepankkiin.

Mikä BluePrint Gnenetics?

Blueprint Genetics tarjoaa geneettisen testauksen palveluita kaikilla lääketieteen aloilla. Yrityksen missio on tukea terveydenhuollon asiantuntijoita ympäri maailmaa ja auttaa heitä tarjoamaan parasta hoitoa potilaille, jotka kärsivät harvinaisista perityistä taudeista. Blueprintin laatu on maailmanlaajuisesti huippuluokkaa ja koska he uskovat, että laadun pitää näkyä ja siihen pitää luottaa, esittelevät he testiensä laadun avoimesti kaikille. Tänä päivänä Blueprint työllistää yli 80 ihmistä, joiden taustat vaihtelevat luonnontieteistä data-analyysiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Testejä myydään yli 800 sairaalaan 40 maassa, ja toimistot sijaitsevat Helsingissä, San Franciscossa, Dubaissa, Rostockissa ja Vancouverissa. https://blueprintgenetics.com/

Lisätietoja verkkolähetyksestä

Auri Kohola, tuottaja, Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, auri.kohola(a)tat.fi, p. 040 8239803