Rekisteriseloste

Asiantuntijaverkosto.fi välittää virtuaalivierailijoita oppitunneille

Asiantuntijaverkosto on maksuton verkkopalvelu yläkoulun, lukion ja ammattioppilaitoksen työelämäyhteyksien rikastamiseksi. Asiantuntijapankista opettaja ja opinto-ohjaaja voivat kutsua asiantuntijan virtuaalivierailulle oppitunnille etäyhteyden välityksellä.

  • Sivustolle rekisteröityneiden asiantuntijoiden nimet, tehtävänimikkeet, taustaorganisaatioiden nimet sekä henkilökuvat (mikäli sellainen on lisätty) ovat kaikille julkisia.
  • Käyttäjän on rekisteröidyttävä verkkosivuille voidakseen ottaa yhteyttä asiantuntijaan. Käyttätunnus aktivoituu, kun sivuston ylläpitäjä on hyväksynyt rekisteröitymispyynnön.
  • Opettajien tai opinto-ohjaajien tiedot eivät ole muiden käyttäjien nähtävillä.
  • Opettaja tai opinto-ohjaaja ottaa itse yhteyttä asiantuntijaan ja sopii etävierailun järjestämisestä. Vierailupyyntö lähetetään asiantuntijakortin kautta. Kutsuja saa automaattisella viestillä asiantuntijan tarkemmat yhteystiedot. Myös asiantuntija saa automaattisen sähköpostiviestin, jossa on kutsujan viestin ja yhteystiedot.
  • Asiantuntija voi pyytää ylläpitäjältä tietojensa poistamista tai väliaikaista piilottamista verkkopalvelusta koska vain. Myös opettaja voi pyytää tietojensa poistamista.
  • Kerättyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin tai käytetä muuhun kuin Asiantuntijaverkostoon liittyvään viestintään.

Palvelua julkaisee ja ylläpitää Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.

 

Verkkopalvelusta vastaa:

Auri Kohola, tuottaja

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT

Eteläinen Makasiinikatu 4

00130 Helsinki

auri.kohola(a)tat.fi

m. 040 823 9803